Ingrediënten:
- 4 kipfilets of kippendijen
- 2 eetlepels YasMealz kruidenmix (kies jouw favoriet!)
- 3 eetlepels olijfolie
- Sap van 1 citroen
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- Zout naar smaak
- Verse peterselie voor garnering (optioneel)
Bereiding:
- Marineren: Meng in een kom de YasMealz kruidenmix met olijfolie, citroensap, knoflook en een snufje zout. Voeg de kip toe en wrijf de marinade goed in. Laat minimaal 30 minuten marineren voor optimale smaak (langer mag ook, bijvoorbeeld een hele nacht in de koelkast).
- Grillen: Verhit een grillpan of barbecue op middelhoog vuur. Grill de kip ongeveer 6-8 minuten per kant, afhankelijk van de dikte, tot deze gaar en mooi goudbruin is.
- Serveren: Haal de kip van de grill en laat 5 minuten rusten. Garneer met verse peterselie voor een frisse touch.
Tip: Serveer met gegrilde groenten of een frisse salade voor een complete maaltijd.
En wat zeggen we dan? Waaa3er!